dijous, 3 de juny del 2010

Previsió i seguiment meteorològic de la Patum 2010




Enguany la Patum vindrà marcada bàsicament pel sol i per l'ambient força càlid, gairebé calurós dissabte. No hi haurà complicacions ni divendres, ni dissabte.

Diumenge però arribaran canvis significatius. Matí variable, amb augment progressiu de les nuvolades, i migdia-tarda i vespre marcats pels ruixats i fins i tot per la possibilitat de tempestes. El risc màxim de pluja es produirà entre el migdia i el vespre. Possiblement, a la nit les tempestes ja s'hauran desfet, donant pas de nou a les clarianes i l'ambient més fresc...

Obrim aquesta entrada per a fer seguiment de la última hora pel que fa al temps. Podeu aportar-hi els vostres comentaris o preguntes. Nosaltres seguirem en "guàrdia" pel que pugui passar. Bona Patum a tots!

5 comentaris:

Manel Cascante Torrella ha dit...

Ara mateix 19 graus al centre de la ciutat de Berga. Cel ras. A la Plaça St. Pere però n'hi ha us quants més... de matinada s'espera una temperatura mínima de 14-15 a Berga.

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Avui Manel aqui a Barcelona hem arribat a 28,5º sort que teniam una mica de vent, pero de migjorn, que es més calent que la Lola !!!!
11 Km. migjorn, sort que la humitat es sols a hores d´ara de 45 %, però la temperatura encara es manten a 26,9º i el cel serè sense ni una bruma.

Que passeu una bona Patum !!!

Una abraçada

Manel Cascante Torrella ha dit...

merci Jaume! no està malament 28,5ºC! sort que sembla que demà ja no pujaran més... a veure k passa amb les tempestes...

Marc Noguera Gordo ha dit...

Hola Manel! Pel que veig al radar, ja es comencen a formar nuclis tempestuosos pel sud de Catalunya. De fet cap a Tortosa tenen nuclis de color vermell!
Aviam si demà arriben aquestes tempestes, i refresquen una mica l'ambient.

Manel Cascante Torrella ha dit...

sembla que ja s'ha acabat l'episodi de ruixats d'avui.Darrers salts de patum sense complicacions aquesta nit!

Això si, més fresca que ahir.
Ara 22h 17ºC a Berga.

A mitja nit la temperatura voltarà els 15ºC.