divendres, 14 de maig del 2010

Per fi tornarà la primavera!!!

El cap de setmana ens conduirà de nou i de forma progressiva cap a la primavera. Després d'una setmana plujosa i freda, amb noves nevades en cotes mitges i altes del Berguedà, a poc a poc tornarà a imposar-se el bon temps.

DISSABTE. Ens llevarem amb intervals de núvols baixos i bancs de boira, sobretot al fons de les valls del nord (Bastareny, Lillet, Saldes), tot i que no es descarten també al sector central i Baix Berguedà. El sol peròs'ha d'imposar de forma clara al llarg del matí arreu. Ambient fred o molt fred de matinada, amb mínimes als fons de vall entre 0 i 4 graus (en funció de si queda o no el cel seré). Bufarà el vent del N/NW a zones elevades, amb ambient encara molt fred.

A la tarda creixeran núvols d'evolució que podran acabar descarregant algun darrer ruixat. Fenòmens aïllats i concentrats al sector central i al voltant del Catllaràs. Màximes més altes.

DIUMENGE. L'anticicló ens afectarà de forma més clara. Jornada radiant, amb molt de sol i només nuvols de bon temps a la tarda en zones de muntanya. Al migdia podrem superar ja els 20 graus en algunes valls. Vent més feble.

El sol i la bonança tèrmica ens acompanyarà part de la propera setmana.

COMPTE AMB LES ALLAUS. Risc entre 2 i 3 (sobre escala de 5) al Cadí-Moixeró. Possibles allaus de neu recent i de fusió a les parts culminals. Plaques de vent a cares sud a causa del vent de N. Més info a www.meteo.cat

Recordeu que podeu demanar-nos previsions a la carta sempre que ho vulgueu a la nostra adreça eltemp@gmail.com. Bon cap de setmana!