dimarts, 16 de febrer del 2010

Nova nevada al nord de la comarca...


I ja en són unes quantes aquest hivern! imatge de Bagà, a primera hora de dimarts. La neu podrà continuar a fons de vall a l'alt Berguedà fins al migdia (+700 m). Al centre de la comarca la cota superarà però els 1000/1200 m. A la tarda la cota pujarà força arreu. Seran precipitacions febles i intermitents.

7 comentaris:

Manel Cascante Torrella ha dit...

Finalment gruixos de 4 a 6 cm a Bagà. A mig matí la neu ha començat a passar a pluja.

jordi cerdanya ha dit...

Aquest any esteu de sort. Aquí dalt a Cerdanya, un desastre, aquesta nit una enfarinadeta i prou. Durant el dia, núvols i clarianes.

Manel Cascante Torrella ha dit...

Hola Jordi! ho he vist per la webcam de Queixans. A mig matí no es veia gens de neu a la Cerdanya, suposo que ja s'havia fos... Avui tocava llevant, i l'Alt Berguedà sempre rep més que la plana ceretana... suposo que és pq aquest any estem tenint moltes situacions de S/E i poques de N/NW...

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Quina enveja sana que en fas, disfruta d´aquest temps, que alguns dirian mal temps, però que per nosaltres es un hivern fantastic, neu, pluja, vent.....

Una abraçada Manel

Manel Cascante Torrella ha dit...

HOla Jaume!
la pena és que jo estava a BCN igual que tu... visc les nevades però entre setmana a travès de webcams i estacions on line no és ben bé el mateix... però vaja!
salutacions!!

jordi cerdanya ha dit...

Hola, haurieu de fer com jo, deixar BCN i pujar a muntanya, pero clar, el que compta és la feina.

Manel Cascante Torrella ha dit...

tu si que vas fer bé Jordi! jo de moment ho tinc complicat per la feina... però vaja, que sempre seré baganés, visqui on visqui x la feina jeje!